Unimog Camions

De naam Unimog staat voor Universal Motor Gerät. Unimogs worden tegenwoordig geproduceerd door Mercedes Benz en worden in vele branches gebruikt.

Verwijder filters

Merk


Toon meer

Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)


Emissienorm


Transmissie

Assen

Asconfiguratie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

59 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
Unimog
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Unimog

Het eerste voertuig van Unimog werd in 1946 ontworpen en geproduceerd in Duitsland. In eerste instantie werden Unimogs vooral gebruikt als landbouwwerktuig. Unimogs kende een hoge bodemvrijheid en had een spoorbreedte van precies twee rijen gepote aardappelen.

Vele Unimog modellen door de geschiedenis heen.

In de loop der jaren veranderde het ontwerp en het gebruik van de Unimog. De voertuigen werden o.a. door defensie veel ingezet. Er zijn ook Unimogs geleverd aan gemeentes. Plantsoendiensten konden zo moeilijk begaanbaar terrein bereiken en in de winter werden er sneeuwploegen  op gemonteerd. Voor al deze verschillende doeleinden moesten verschillende modellen worden gemaakt en geproduceerd. Van de meer klassieke Unimog 435 tot de moderne modellen zoals de Unimog U400:

Elke Unimog heeft zijn eigen unieke bouw. Er zijn Unimog kippers, open laadbakken, bakwagens en sommige zijn uitgerust met een autolaadkraan. In 2005 is er nog een nieuwe Funmog uitgekomen. Een Unimog gericht voor de particulier en de liefhebbers. De Unimog U500 black edition. 

Unimog Camions kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL