Plaats zoekertje
Verwijder filters

Aantal assenBouwjaar


Prijs (€)
Emissienorm


Conditie


Transmissie


Zoekwoord


Accessoires


Uitrusting


Brandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Auto Aanhangwagens

174 zoekertjes

Vind alle type aanhangwagens die getrokken mogen worden door een auto of bedrijfswagen. Van open laadbak aanhanger tot kiepaanhanger en van tandemasser tot schamel aanhanger.

174 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Gebruikte en nieuwe aanhangwagen kopen

Afhankelijk van de goederen die u vervoerd zijn er verschillende soorten aanhangwagens beschikbaar. Per type aanhangwagen wordt hieronder een korte uitleg gegeven van de goederen die u ermee kunt vervoeren.

Soorten aanhangwagens

In dit overzicht beperken we ons tot de meest voorkomende aanhangwagens op TrucksNL.

Een open laadbak is een aanhangwagen met wielen onder de laadbak. Een pluspunt van deze aanhangwagen is dat de zijborden open kunnen waardoor laden en lossen makkelijk gaat.

Voor veilig vervoer van personenwagens gebruikt u de autotransporter. Er zijn diverse modellen zoals aanhangers met een gesloten laadvloer of met rijbanen. Ook kunt u kiezen voor een overkapping of een duo transporter.

Bij een bakwagen zijn de wielen naast de aanhangwagen geplaatst. Dit zorgt voor een stabiele wegligging. Bakwagens met maximummassa van 750 kg zijn geschikt voor licht transport, die daarboven kunnen ook zware vrachten aan.

Een hoogwerker die u als aanhangwagen achter een auto of truck hangt heeft meestal een enkele as. Wanneer u de hoogwerker wilt gebruiken schuift of draait u de stabilisatoren op de hoeken uit. Zo creëert u in een handomdraai een werkplatform voor op hoogte.

Bekende merken:

Auto Aanhangwagens kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik aanhangwagens?

Het maakt niet uit of u één of meerdere aanhangwagens wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.