Plaats zoekertje
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)
Conditie


Zoekwoord


Accessoires


Uitrusting


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Wissellaadbakcontainers

93 zoekertjes

Wissellaadbakcontainers maken de overslag bij gecombineerd vervoer tussen trein, schip en/of vrachtwagen makkelijk. Een universele container van BDF, Renova of een ander gerenommeerd merk past op ieder draagvoertuig. Wissellaadbakcontainers zijn uitgerust met aangrijppunten waardoor ze door grijparmen eenvoudig van het draagvoertuig gescheiden worden.

93 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Wissellaadbakcontainers

Een wissellaadbakcontainer is eenvoudig te scheiden van het dragende voertuig. Vaak met bevestigingspunten voor twistlocks.
Voor het overhevelen van een wissellaadbakcontainer van een vrachtwagen op een trein (of natuurlijk andersom), moet deze voorzien zijn van aangrijppunten aan de onderzijde waarmee hij opgetild kan worden. Soms zijn er ook aan de bovenkant twistlocks, waaraan de wissellaadbakcontainer opgetild kan worden.

Afmetingen

Wissellaadbakcontainers zijn meestal 2,50 of 2,55 meter breed. De lengte wordt opgedeeld in twee klasses: ‘A-Behalter’ en ‘C-Behalter’. Een container in de klasse A-Behalter is 12 meter en langer, in de C-Behalter breder of langer dan ongeveer 6 meter, maar korter dan 12 meter.

Uitvoeringen

Er zijn vier uitvoeringen van de wissellaadbakcontainer: de ‘klassieke’, de stapelbare C-Behalter, Swap body tanks en haakarmbakken.
•    De klassieke uitvoering heeft een lichte constructie, waardoor hij niet stapelbaar is. Hij wordt vaak ingezet voor het vervoer van pallets.
•    De stapelbare C-Behalter is, zoals de naam al zegt, wel stapelbaar. Er kunnen tot 6 containers van dit type gestapeld worden.
•    Een swap body tank voldoet eigenlijk niet aan de eisen van een container. Vandaar de andere benaming. Een swap body tank is vaak langer dan 20ft en breder dan zeecontainers.
•    Haakarmbakken worden meestal ook gezien als een variant van de wissellaadbakcontainer, maar vaak niet zo genoemd.

Wissellaadbakcontainers kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik wissellaadbakcontainers?

Het maakt niet uit of u één of meerdere wissellaadbakcontainers wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.