Plaats zoekertje
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Bedrijfsuren


Uitrusting

PTO (1)


Conditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Container Handling

35 zoekertjes

Container handlers worden veel in havens gebruikt (onshore/ offshore). Met een container handler stapelt of verplaatst u containers. Naast reachstackers voor de zware containers zijn er ook empty container handlers voor het verplaatsen van lege containers.

35 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Gebruikte container handler kopen

Op TrucksNL wordt een ruim aanbod te koop aangeboden als het gaat om het stapelen of verplaatsen van containers. Bekijk alle container handlers op TrucksNL: empty container handlers, reachstackers, straddle carriers en stapelkranen

Wat zijn de kosten voor een container handler?

De kosten voor een container handler zijn afhankelijk van het model/type/soort container handler en is daarom erg divers. Het merk, de conditie en kwaliteit van de container handler spelen hierin een rol. Bekijk op TrucksNL de diverse prijzen. 

Bekende merken

Container Handling kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een container handler?

Het maakt niet uit of u één of meerdere container handlers wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.