Plaats zoekertje
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)Emissienorm


Conditie


Transmissie


ZoekwoordUitrusting


Brandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Campers En Caravans

54 zoekertjes

Een tweedehands camper of caravan voor vakantie- of woondoeleinden koopt u via Trucks.nl. Van een comfortabele, klassieke Hymer camper tot een Atlas of Cosalt stacaravan voor op de camping of om dienst te doen als (tijdelijke) woonruimte.

54 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in jouw inbox
Dankzij de zoekalerts mis je niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Gebruikte campers en caravans kopen

Op TrucksNL worden diverse campers en caravans te koop aangeboden:

De camper is letterlijk een thuis met een motor. Hierin is het zowel prettig rijden onderweg, als aangenaam recreëren op plaats van bestemming. De indeling van de camper verschilt per type en ook daarmee de uitbouwmogelijkheden.

Het exterieur en het rijgemak van een bus, komt in dit model samen met het wooncomfort van een camper. Eenmaal op de plaats van bestemming kunnen er delen worden uitgeklapt. Zo verdubbelt u binnen een tel de leefruimte in de camper.

Dit bestelwagen model is lager dan andere types, meestal door de verlaagde chassis. Boven de bestuurderscabine is hierdoor plaats voor een opbergruimte. Bijkomend voordeel van dit model is het lagere brandstofverbruik.

De bestuurderscabine is bij deze type camper niet afgescheiden van het woongedeelte. Medepassagiers hebben daardoor meer beweegruimte, wat het reiscomfort vergroot tijdens een trip. Concorde is een bekend luxe merk van dit type.

Dit type camper, ook wel hoogslaper genoemd, heeft boven de bestuurderscabine een slaapruimte. De camper heeft hiervoor vaak een aangepast chassis. De ruimte in de camper wordt met dit extra gecreëerde slaapgedeelte optimaal benut.

Met een caravan heeft uw altijd uw eigen vakantiehuis bij u. Voordeel ten opzichte van andere kampeervoertuigen is, dat u de caravan makkelijk loskoppelt en installeert. Vertrouwde merken zijn Adria, Knaus en natuurlijk de Hollandse Kip.

Een vouwwagen biedt meer comfort dan een tent en meer rijgemak dan een caravan. De wagen is flexibeler op de weg en vergt minder brandstof. Eenmaal aangekomen is de vouwwagen zo uitgeklapt en comfortabel bij slecht weer.

Bekende merken op TrucksNL:

Campers En Caravans kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik campers en caravans?

Het maakt niet uit of u één of meerdere campers en caravans wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.