Plaats zoekertje
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Bedrijfsuren


Uitrusting
Conditie


Zoekwoord


Brandstoftype

Diesel (206)

Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Verreikers

420 zoekertjes

Verreikers zet u in voor agrarische, industriële en bouwkundige doeleinden. Ideaal voor het heffen en verplaatsen van lasten op moeilijk bereikbare plekken. De meeste verreikers zijn uitgerust met een telescooparm waar u verschillende opzetstukken aan kunt bevestigen. Dat maakt verreikers erg veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

420 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in jouw inbox
Dankzij de zoekalerts mis je niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Gebruikte verreikers kopen

Met een verreiker kunnen door middel van een hefarm vracht of puin worden opgetild en verplaatst. Tussen de verreikers is er een belangrijk verschil in de werking van de hefarm. Verreikers worden uitgevoerd als een starre verreiker of een verreiker met een roterende arm. De telescooparm van de starre verreiker kan niet ronddraaien zoals bij de roterende arm die aan de onderzijde een roterende schijf heeft. De roterende arm kan 360 graden draaien. Dit is handig als de verreiker moet ingezet worden bij relatief kleine bewegingsruimte. Met de telescooparm kan een vracht hoger of lager of verder of dichterbij worden gepakt en verplaatst. De starre verreiker kan door de beperkte beweegruimte wel grote lasten tillen.

Verreiker voor bouw-, sloop- en constructiewerk

Naast het onderscheid in de draaimogelijkheden van de armen zijn er nog verschillende soorten verreikers. Zo zijn er verreik graafmachines die ingezet kunnen worden voor graafwerkzaamheden. Een verreiker is vergelijkbaar met een heftruck, maar deze kan niet op ruw terrein rijden. De verreiker kan dit wel. Ook kan door de telescooparm de arm veel hoger en verder reiken dan die van de vorkheftruck. Hierdoor kan iets gepakt worden op een plek waar de wielen niet kunnen komen en de wagen niet kan staan.

Inzetbaar door diverse voorzetstukken

Aan de arm van een verreiker kunnen lepels of een bak worden gekoppeld. Zo kunnen verschillende vrachten, puin worden opgetild en verplaatst worden. Zo zijn er ook meerdere voorzetstukken mogelijk. De verreiker kan op verschillende manieren tijdens een bouw- of sloopproces worden ingezet. Zo kan een hijssib in combinatie met hijslier worden gekoppeld. De verreiker kan dan zelfs voor klein, minder zware hijswerk worden gebruikt. Al haalt de verreiker het dan niet bij de capaciteit van een hijskraan. Ook kan de verreiker gebruikt worden voor eenvoudig grondverzetwerk. Doordat de voorzetstukken eenvoudig en snel te verwisselen zijn is de verreiker multifunctioneel. Manitou is een van de grootste producenten van verreikers.

Verreikers kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik verreikers?

Het verkopen van één of meerdere verreikers via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.