Plaats zoekertje
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Conditie


Zoekwoord


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Reefer Koel-vries Containers

15 zoekertjes

AGF producten wilt u zo vers mogelijk afleveren. Daar heeft u een Reefer koel-vries container voor nodig. Koel- en vriescontainers zijn uitgerust met diverse opties als eigen accu’s, een reservewiel en rolcontainer stops die roro laden en lossen makkelijker maken.

15 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in jouw inbox
Dankzij de zoekalerts mis je niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

De term komt van refrigerator, het Engelse woord voor koelkast. De afkorting hiervan ‘ref’ is gevormd tot ‘reefer’. Er zijn twee reefer containers: porthole containers en de geïntegreerde koelcontainer. Bij een porthole is er geen koelinstallatie aanwezig. Deze moet aangesloten worden via de 2 portholes (gaten). Bij de geïntegreerde koelcontainers is de koelinstallatie al aanwezig. Het enige wat u moet doen is de temperatuur bepalen en de stekker inpluggen.

Reefer Koel-vries Containers kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik koel- en vriescontainers?

Het maakt niet uit of u één of meerdere koel- en vriescontainers wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.