Plaats zoekertje
Verwijder filtersBouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Transmissie

Assen

Asconfiguratie

6x2 (473)
4x2 (284)
8x4 (197)
6x4 (196)
8x2 (76)

10x4 (7)
4x4 (24)
6x6 (28)
8x6 (11)
8x8 (4)
Toon meer

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Zoekwoord

Containersysteem Vrachtwagens

1.534 zoekertjes

Een containersysteem maakt het makkelijker om uw vrachtwagen te laden of te lossen en het bespaart tijd. Een haak- of kettingsysteem bedient u eenvoudig vanuit de cabine zodat u deze niet hoeft te verlaten.

1.534 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in jouw inbox
Dankzij de zoekalerts mis je niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Bij het kiezen van een containersysteem voor uw vrachtwagens is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Allereerst welk systeem geschikt is voor uw trekkers. Ook de grootte van de containers die u gebruikt en hoe de overslag wordt ingeregeld is belangrijk bij het maken van uw keuze.

5 opties voor een containersysteem voor vrachtwagens

Om te bepalen welk containersysteem het meest geschikt is voor uw logistieke proces krijgt u een kort overzicht met de morgelijkheden die door adverteerders via Trucks.nl worden aangeboden:

 

 • Kettingsysteem
  Een ketting loopt van de achterzijde van de vrachtwagen tot vlak voor de cabine. Gecombineerd met een klauw kan de chauffeur een container automatisch aankoppelen vanuit de cabine.
   
 • Zijlader
  Met een zijlader bespaart u nog meer tijd omdat de vrachtauto simpelweg naast de container tot stilstand komt en via de zijkant de container kan opladen. Omdat er niets voor of achter de vrachtauto staat is dit een van de snelste containersystemen.
   
 • Haakarmsysteem
  Een hydraulische of pneumatisch aangedreven haakarm haakt zich vast aan de voorkant en bovenkant van de container en trekt deze als het ware de legger op. Omdat de arm ook omhoog en omlaag kan bewegen, tipt u een container eenvoudig van de legger af.
   
 • Portaalarmsysteem
  Een containersysteem dat vooral de reikwijdte en stabiliteit van vrachtwagens ten goede komt. Dit type wordt vaak ingezet door vuilophaaldiensten en schoonmaakbedrijven.
   
 • Kabelsysteem
  Een kabelsysteem is wat lichter dan de meeste andere containersystemen. Het voordeel daarvan is dat u daardoor een hoger laadvermogen krijgt.

Vrachtwagens met containersysteem bij Trucks.nl

Op Trucks.nl vindt u ook vrachtwagens die al zijn uitgerust met een containersysteem. Bekende merken zijn MAN, Volvo, DAF, Iveco en Mercedes Benz.

 

Containersysteem Vrachtwagens kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een containersysteem voor vrachtwagens?

Het maakt niet uit of u één of meerdere containersystemen voor vrachtwagens wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 
 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.