Plaats zoekertje
Verwijder filters


Merk

Linde (1.563)
Still (418)
Toyota (332)
Hyster (316)

ABB (1)
AC (3)
ALU (1)
AP (10)
Atlet (26)
ATT (1)
Ausa (6)
Baka (2)
Beco (1)
Bos (4)
BT (127)
Case (2)
CESAB (15)
Clark (38)
Crown (25)
DAF (2)
Ep (30)
FAC (1)
Ford (1)
GS (1)
Hako (21)
Heli (17)
HMF (2)
Hoaf (1)
ICEM (1)
JAC (2)
JCB (25)
Jung (2)
Kab (1)
KAR (1)
Kaup (1)
Kooi (1)
LMV (1)
Loc (2)
Mafi (4)
MAN (2)
Mic (1)
MORA (1)
OMG (2)
Ramp (1)
Sany (2)
Sisu (4)
SMV (11)
TCM (29)
Tec (2)
Toyo (1)
Wifo (2)
XCMG (1)
Yale (159)
Yang (5)
Toon meer

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Bedrijfsuren

Conditie


ZoekwoordLaadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Intern Transport

4.674 zoekertjes

Koop machines voor het laden en lossen. Diverse hefwerktuigen zoals vorkheftrucks en reachtrucks voor het magazijn, industriele kranen en zware containerheftrucks voor o.a. havenwerkzaamheden. Bekijk het aanbod van Caterpillar, Hyster, BT, Linde en Jungheinrich.

4.674 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in jouw inbox
Dankzij de zoekalerts mis je niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Hieronder valt alle transport binnen een bedrijf of op een bedrijfsterrein. Want ook op een bedrijfsterrein of in een magazijn worden producten of grondstoffen soms kilometers verplaatst. Onder intern transport valt ook het vervoer van producten of grondstoffen in een loods of een fabriek. Maar het kan ook binnenterrein zijn of op een havengedeelte. Het transport wordt uitgevoerd met machines gespecialiseerd in het laden en lossen van producten of een vracht. Producten worden hierbij verschillend opgeslagen. Zo wordt er gestapeld of in schappen geplaatst. Voor de interne transport heeft Trucks.nl diverse voer- en werktuigen die worden aangeboden op de site.

Voertuigen gespecialiseerd in intern transport

Kenmerkend voor de voertuigen die gebruikt worden voor intern transport is dat ze het bedrijfsterrein niet af komen. Ze mogen dan vaak ook niet op de openbare weg gebruikt worden en hebben geen nummerbord. De machines moeten snel, praktisch zijn en zorgen voor veilig transport. De wagens rijden doorgaans op wielen en zijn over het algemeen wendbaar om ook in kleinere ruimtes of smalle gangen producten te kunnen vervoeren. Hiervoor beschikken de machines soms over knikbesturing.

De machines voor intern transport kunnen een elektrische motor of een gewone motor hebben. De hefsystemen zijn veelal hydraulisch. Sommigen zijn geschikt om producten op te heffen en of te stapelen.

Voertuigen voor intern transport voor diverse doeleinden

In de diversiteit van voertuigen is te zien hoe divers de werkzaamheden met voertuigen voor intern transport is. Elektrische trekkers zijn bijvoorbeeld voor het vervoer van vracht in een magazijn wat met mankracht kan gedaan worden. Heftrucks worden gebruikt om producten hoger te tillen, maar zijn er in verschillende formaten en voor verschillende doeleinden. Een voorbeeld is de vorkheftruck die pallets kan vervoeren. De vork of lepel is gemaakt om de pallets vast te steken en op te tillen. De vorkhefttruck kan van klein formaat zijn om zo ook in de gangen van een magazijnruimte te kunnen rijden.

Maar onder intern transport vallen ook zwaarder machinerie zoals container handlers om zeecontainers te verplaatsen. Reachstackers worden gebruikt voor het verplaatsen en stapelen van iso containers en hebben in sommige gevallen het hefvermogen van 50 ton. Terminal trekkers worden gebruikt voor het zware vrachtvervoer op terrein of haven. Ze helpen bij het laden en lossen van schepen en bij de spoorweg. Reachtrucks zijn geschikt om producten of vracht te heffen en te plaatsen.

Intern Transport kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp. 

Hoe adverteer ik hefwerktuigen?

Het maakt niet uit of u één of meerdere hefwerktuigen wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen