Plaats zoekertje
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Conditie


Zoekwoord


Ledig gewicht (kg)

Bouwcontainers

29 zoekertjes

Met een bouwcontainer ruimt u puin, grondafval en ander grof afval netjes op en voorkomt u ongevallen op de bouwplaats als gevolg van rondslingerend puin.

29 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Bouwcontainers

Bouwcontainers worden ingezet voor het vervoer van bouw- en sloopafval naar de stort. Onder bouw en sloopafval kan verstaan worden: kunststof, gipsplaten, hout, puin, steen, metalen en isolatiemateriaal. Dit afval moet op de stort wel weer netjes gescheiden ingeleverd worden voor de recycling. Het is natuurlijk praktischer om meteen al het afval te scheiden, dus de bouwcontainer met maar 1 soort afval per keer te vullen.

Afmetingen

Een bouwafvalcontainer kan de afmetingen van 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3 hebben. Sommige hiervan zijn ook afsluitbaar met hangsloten.

Bouwcontainers kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik bouwcontainers?

Het maakt niet uit of u één of meerdere bouwcontainers wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.