Plaats zoekertje
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Conditie


Zoekwoord


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Milieucontainers

23 zoekertjes

Sla gevaarlijke stoffen veilig op met een milieucontainer. Plaats de container in een uitpandige ruimte en houd het risico op ongevallen zo laag mogelijk. Milieucontainers zijn opgebouwd met een speciale opvangbak zodat er geen kans op lekken ontstaat.

23 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Milieucontainers

Voor het veilig vervoeren en opslaan van bepaalde gevaarlijke stoffen is het verplicht om milieucontainers te gebruiken. Een milieucontainer heeft vaak een roostervloer en lekbak om gevaarlijke stoffen op te vangen bij het ontstaan van lekkage. Ook zijn er meestal ventilatieroosters aanwezig en kunnen de milieucontainers voorzien worden van zware sloten. Er zijn verder nog brandwerende milieucontainers, milieucontainers met koeling en milieucontainers voor vloeistoffen en gassen met tank.

Milieucontainers kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik milieucontainers?

Het maakt niet uit of u één of meerdere milieucontainers wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.