Plaats zoekertje
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Cabine
ConditieZoekwoordUitrusting


Brandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Autobussen

297 zoekertjes

Met autobussen worden voertuigen bedoeld waar meer dan acht personen in vervoerd kunnen worden. Kies uit verschillende modellen zoals stadsbussen of touringcars. MAN, Mercedes Benz en Iveco zijn een greep uit de merken die in het assortiment worden aangeboden.

297 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in jouw inbox
Dankzij de zoekalerts mis je niets meer.
 • Privacy gegarandeerd
 • Gratis
 • Elk moment opzegbaar

Gebruikte of nieuwe autobussen kopen

Op TruckNL zijn er verschillende modellen te koop:  

 • Touringcars
  Een manier om grotere groepen in luxe en comfort te vervoeren. Passagiers kunnen hun bagage kwijt in de ruime bagageruimte. 
 • Stadsbussen
  Dit zijn de lijnbussen die u iedere dag op de openbare weg ziet rijden. Stadsbussen vervoeren passagiers binnen de stad van wijk naar wijk om hen zo op de plaats van bestemming te brengen. 
 • Intercitybussen
  Meestal comfortabelere ingericht dan een reguliere stadsbus en het zijn echte kilometervreters. 
 • Taxibussen
  Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn er speciaal uitgeruste taxibussen, voor rolstoelvervoer en er zijn modellen voor 6, 8, 10 of zelfs 12 personen. 
 • Gelede bussen
  Staat ook wel bekend als harmonica- of accordeonbussen. 
 • Dubbeldekkers
  Dubbeldekkers bieden zit- en staplaatsen aan veel mensen zonder meer ruimte op de weg in te nemen dan een gewone stadsbus. Ideaal voor groepsreizen in binnen- en buitenland. 

Bekende merken:

Autobussen kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een autobus?

Het maakt niet uit of u één of meerdere autobussen wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.