Plaats zoekertje
Verwijder filters

Merk

Scania (1.356)
MAN (2.354)
DAF (1.775)
Volvo (1.650)

AC (2)
ALCO (1)
AP (1)
Bell (2)
Bos (1)
Cifa (1)
Doll (1)
Eco (1)
Ep (1)
Faun (12)
Fiat (4)
Foden (20)
Ford (7)
FUSO (23)
Ginaf (78)
GM (1)
GMC (4)
Hako (3)
Hiab (16)
Hino (5)
HMF (11)
Hyva (4)
Iveco (764)
King (1)
MACK (2)
MKG (2)
MOL (1)
Opel (4)
Ravo (26)
Renault (894)
Sisu (3)
Steyr (14)
STI (1)
Tatra (13)
Tec (1)
Unic (1)
VM (1)
Toon meer


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Transmissie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Zoekwoord

Scania Trucks

1.356 zoekertjes

Zoek trucks/vrachtwagens van Scania. Grote reeks trucks voor verschillende soorten transport, zoals kiepwagens en kraanwagens.

1.356 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in jouw inbox
Dankzij de zoekalerts mis je niets meer.
Scania
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Scania

Geschiedenis

Scania, opgericht in 1891, is de Latijnse naam voor de provincie ‘Skåne’ in Zweden, ook het logo is gebaseerd op het provinciewapen.

De eerste vrachtwagen van Scania werd in 1902 in Malmö gemaakt. Sinds 1946 verkoopt Scania haar vrachtwagens in Nederland. Nu biedt zij haar vrachtwagens in ruim 100 landen aan.

Assortiment

Naast verschillende type vrachtwagens (o.a. kippers, bakwagens en kraanwagens) maakt Scania bussen, touringcars en motoren (scheepsmotoren, industriële motoren en generatormotoren). Zo kwam in 2013 de Euro 6 V8 motor op de markt. Deze motor is erg bekend wegens het typische krachtige motorgeluid. Scania houdt als enige producent vast aan de productie van de V8 motoren voor het zwaarste gamma.

Scania trekkers zijn zeer geliefd om op te bouwen als showtrucks al dan niet voorzien van een torpedoneus.

Scania heeft voor ieder doel vanaf 16 ton GVW een passende oplossing:

Regionaal verkeer
Speciaal voor het regionale verkeer is er de P-serie. De veelzijdige cabine van de P-serie biedt een lagere instap dan bijvoorbeeld de G- en R-serie. Naast distributiewerk wordt de P-serie vaak ingezet in het regionale bouwverkeer.

Stedelijke verkeer
Hiervoor is de L-serie geschikt. Door de extreem lage instap wordt het vele in- en uitstappen geen grote belasting. Door de lage cabinepositie ziet u ook minder snel iets over het hoofd in het drukke verkeer om u heen. Ook de P-serie kan voor stedelijke ritten ingezet worden.

Off road verkeer
De Scania XT is ontworpen om tegen zware lading en off road ritten te kunnen.

Lange afstandsverkeer
Wilt u een lange afstand rijden? Dan kunt u het beste de S-serie nemen. Deze serie is standaard voorzien van slaapcabine en extra veel opbergruimte. Daarnaast heeft deze vrachtwagen tot 730 PK. Maar ook de G- en R-Serie zijn geschikt voor lange afstanden, hierbij kunt u nog kiezen tussen een dag- en slaapcabine.

Scania Camions kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik Scania vrachtwagens?

Het verkopen van één of meerdere Scania vrachtwagens via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.