Spinhoogwerkers

Spinhoogwerkers zet u in wanneer u op grote hoogte moet werken. Een lengte van 36 meter is geen uitzondering. En dat voor een machine die compact en licht genoeg is om eenvoudig te verplaatsen.

Verwijder filters

Merk


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


BedrijfsurenConditie


ZoekwoordLaadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

4 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Voor grote hoogtes met beperkte ruimte

Spinhoogwerkers worden ingezet voor het bereiken van grote hoogtes. Vooral hoogtes waar er beperkte ruimte is, en waar andere hoogwerkers daarom niet bij kunnen komen. Een spinhoogwerker is namelijk erg smal, hij past vaak makkelijk door een deuropening.

Inzetbaar zowel binnen als buiten

De spinhoogwerker kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bijvoorbeeld binnen in een grote hal of buiten op een parkeerdek. Voor binnen wordt meestal een elektronische aandrijving gebruikt (230V) en voor buiten een verbrandingsmotor.

Stabiel, overal inzetbaar & erg licht

Een spinhoogwerker krijgt zijn stabiliteit door de ‘4 stempelpoten’. Hierdoor en door de kunststof rupswielen kan hij overal gebruikt worden, van ruwe terreinen en schuine ondergronden tot grasvelden. Ook is de spinhoogwerker erg licht, zodat u vrijwel geen schade kunt maken op bijvoorbeeld een voetpad.

U kunt kiezen tussen verschillende merken spinhoogwerkers: Genie, Grove en Niftylift.

Welke spinhoogwerker voor u geschikt is hangt af van welke reikwijdte, werkhoogte en hefvermogen u wenst. Is een spinhoogwerker toch niet geschikt voor de werkzaamheden die u wilt verrichten? Misschien bent u dan op zoek naar een schaarhoogwerker (op wielen of op rupsen), knikarmhoogwerker of telescoophoogwerker. Met een knikarmhoogwerker kunt u bijvoorbeeld goed op oneffen en ruw terrein werken, doordat hij grote wielen met een grof profiel heeft.