Schaarhoogwerkers Wiel

Schaarhoogwerkers op wielen zijn ideaal voor het gebruik in magazijnen en bedrijfshallen. Een schaarhoogwerker met de karakteristieke x-vormige scharen voor binnengebruik heeft meestal kunststof banden zodat u de vloer niet beschadigd bij het verrijden van de machine.

Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


BedrijfsurenConditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

730 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Tweedehands schaarhoogwerkers op wielen kopen

Schaarhoogwerkers op wielen zijn ideale voertuigen om personen op een hoger gelegen werkplek te krijgen. Een schaarhoogwerker beschikt over een platform dat door middel van een hydraulische cyclinder op een verticale manier tot op de gewenste hoogte wordt gebracht. 

Verschillende uitvoeringen

Schaarhoogwerkers zijn er in verschillende uitvoeringen waarbij onder andere de maximaal bereikbare hoogte van elkaar verschilt. Zo zijn er schaarhoogwerkers die wel tot 15 meter hoogte kunnen reiken, maar zijn er ook schaarhoogwerkers die de gebruiker tot maximaal 5 meter hoogte kan krijgen. 

Daarnaast bestaan er naast schaarhoogwerkers op wielen ook schaarhoogwerkers op rupsen. Dit type schaarhoogwerkers verplaatst zich dankzij de rupsbanden eenvoudiger over oneffen terrein, maar zal niet snel binnen gebruikt worden. Vloeren kunnen eenvoudig beschadigen wanneer er met rupsen overheen gereden wordt. Vandaar dat in onder andere magazijnen gebruik wordt gemaakt van schaarhoogwerkers op wielen. 

Let er bij het gebruik van een schaarhoogwerker altijd op dat de ondergrond voldoende draagkrachtig is. Om veiligheidsredenen zal de machine in alle gevallen (perfect) horizontaal moeten staan. Wanneer er een schaarhoogwerker nodig is op oneffen terrein, maak dan gebruik van een schaarhoogwerker met stempelpoten.

Bekende merken schaarhoogwerkers op wielen

Er zijn vele verschillende merken die schaarhoogwerkers op wielen produceren. Op TrucksNL vindt u meer dan 10 merken van schaarhoogwerkers op wielen, maar de meest voorkomende merken zijn Genie, Haulotte, JLG, Skyjack en Upright