Plaats zoekertje
Verwijder filters


Merk


Toon meer

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


AsconfiguratieEmissienorm


Conditie


Transmissie


ZoekwoordBrandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Mercedes-Benz Vito Bedrijfswagens

Koop Mercedes-Benz Vito bedrijfswagens occasions van gesloten bestelwagens en Vito Tourer voor het vervoeren van passagiers.

Actieve filters:
341 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
Mercedes-Benz
Vito
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Mercedes-Benz Vito bedrijfswagens 

De Mercedes-Benz Vito is een licht bestelwagen die gebouwd is in 1996. De bedrijfswagen is voor ondernemers in een klein- en middenbedrijf, maar is ook te gebruiken voor personenvervoer.  

Mercedes-Benz Vito modellen  

De Mercedes Vito bestelwagens zijn verkrijgbaar in 3 verschillende versies, te onderscheiden op basis van de lengte: compact, lang en extra lang. Op wielbasis: standaard en verlengd. Verder heeft u de keuze uit 4 motoren (benzine en diesel).  

100% elektrisch rijden  

Met de eVito is het mogelijk om 100 % elektrisch te rijden. De eVito is verkrijgbaar als gesloten bestelwagen en Tourer.  

De eVito gesloten bestelwagen kan op een volle accu wel 286 km rijden en heeft een oplaadtijd van 6,5 uur van 0 tot 100 % (AC, wisselstroom)³. Het voordeel van dit model is dat het voertuig minder dan 2m hoog is en past in de meeste garages. 

De eVito Tourer kan op een volle accu meer kilometers rijden dan de eVito bestelwagen. Het voertuig kan 360 km rijden en heeft een oplaadtijd van circa 10 uur van 0 tot 100%. De Tourer biedt 8 zitplaatsen plus bestuurder.  

Verschil Mercedes Vito en Mercedes Sprinter 

  • Aandrijfmogelijkheden: De Mercedes-Benz Vito heeft 3 aandrijfmogelijkheden: voorwiel-, achterwiel en vierwielaandrijving. De Mercedes Sprinter wordt geleverd met achter- of vierwielaandrijving.  

  • Verschillende afmetingen per model 

  • Prijs: Mercedes Benz Vito is nieuw iets goedkoper verkrijgbaard dan de Sprinter. Mercedes Vito is nieuw verkrijgbaar vanaf € 17.999,- en de Mercedes Benz Sprinter vanaf € 21.240,- 

Gebruikte Mercedes-Benz Vito bedrijfswagen kopen?  

Bent u geïnteresseerd in een Mercedes Vito bedrijfswagen? U heeft de mogelijkheid om een gebruikte Mercedes-Benz Vito bedrijfswagen te kopen. Het aanbod van onze verschillende adverteerders omvat verschillende soorten Mercedes Vito bedrijfswagens uit alle prijsklassen. Bovendien kunt u gemakkelijk het bouwjaar, de prijs en het kilometerstand van verschillende voertuigen vergelijken. Bekijk ook bedrijfswagens van andere merken als Iveco, Volkswagen of Ford.  

Mercedes-Benz Vito Bedrijfswagens - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik Mercedes-Benz Vito bedrijfswagens?

Het verkopen van één of meerdere Mercedes-Benz Vito bedrijfswagens via TrucksNL is zeer eenvoudig. Iedereen kan een advertentie plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.