Plaats zoekertje

Mercedes-Benz Sprinter Bedrijfswagens

Koop Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagen occasions van gesloten bestelwagens, chassiscabine met open laadbak, bakwagen en koelwagens.

Verwijder filters


Merk


Toon meer

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Uitrusting


Asconfiguratie
Conditie


Transmissie


ZoekwoordBrandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Actieve filters:
861 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
Mercedes-Benz
Sprinter
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagens 

De Mercedes-Benz Sprinter is een bestelwagen die gebouwd is door de Duitse fabrikant Daimler AG in samenwerking met Volkswagen. De Sprinter werd voor het eerst geleverd in 1995 en is de vervanger van de Mercedes-Benz T1. Het model werd vernieuwd in 2000 en vanaf 2006 is er de tweede generatie Sprinter. 

Mercedes- Benz Sprinter afmetingen 

De Sprinter gesloten bestelwagen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit vier carrosserielengten, drie dakhoogten en een reeks verschillende laadruimtevolumes. Dit betekent dat er voor iedereen wel een versie van de Sprinter bestelwagen te vinden is, of u nu een betaalbaar instapmodel zoekt of een model met meer voorzieningen. 

De Mercedes Sprinter gesloten bestelwagen heeft een maximale laadruimte tot wel 4707 mm, een maximale laadruimhoogte van 2243 mm en een laadruimtevolume van 17 m³. 

Liever een open laadbak? Bij de Sprinter chassis open laadbak heeft u de keuze uit 3 voertuiglengtes, een dubbelcabine (max. 7 personen) of standaardcabine (max. 3 personen). Dankzij het laadoppervlak is het een goede oplossing voor het vervoer van zware en lange voorwerpen in bulkgoederen. De Sprinter met open laadbak heeft een maximaal laadoppervlak van 9,2 m² en maximaal laadvermogen van meer dan 3000 kg.  

Sprinter Chassiscabine is net zoals met de open laadbak te verkrijgen in 3 voertuiglengtes, een dubbel- of standaardcabine. De Sprinter heeft een maximaal laadvermogen van meer dan 3000 kg.   

Voor het vervoeren van personen kunt u gebruik maken van de Sprinter Tourer. Deze is verkrijgbaar met vier carrosserielengten, drie dakhoogten en tot drie rijen zitplaatsen. De Tourer heeft een maximaal laadvermogen van meer dan 2900 kg en een laadoppervlak van 7,2 m². De Sprinter Tourer wordt veelal gebruikt als VIP-shuttle of schoolbus. De passagierscompartimenten kunnen verschillen  

Gebruikte Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagens kopen?  

Bent u geïnteresseerd in een Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagen? U heeft de mogelijkheid om een gebruikte Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagen te kopen. Het aanbod van onze verschillende adverteerders omvat verschillende soorten Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagens uit alle prijsklassen. Bovendien kunt u gemakkelijk het bouwjaar, de prijs en het kilometerstand van verschillende voertuigen vergelijken. Bekijk ook bedrijfswagens van andere merken als Iveco, Volkswagen of Ford.  

Mercedes-Benz Sprinter Bedrijfswagens kopen - tweedehands en nieuw

Hoe adverteer ik Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagens?

Het verkopen van één of meerdere Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagens via TrucksNL is zeer eenvoudig. Iedereen kan een advertentie plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.