Elektrische Trekkers

Met de accu aangedreven trekkers kunnen makkelijk zware vrachten verplaatst worden. U of uw werknemers worden niet onnodig lichamelijk belast. Door middel van een koppelsysteem kunnen trolleys of andere wagens bevestigd worden.

Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


BedrijfsurenConditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

105 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Elektrische trekkers zijn breed inzetbare kleine trekkers. Ze worden veelvuldig gebruikt in ziekenhuizen, luchthavens, supermarkten en diverse andere industrieën waar een magazijn aanwezig is. 

Een elektrische trekker voor eenvoudig transport

Elektrische trekkers zijn er in alle soorten en maten, van trekkers met open cabine tot dichte cabine, van klein tot groot. Kleine trekkers kunnen bijvoorbeeld goed worden ingezet binnen krappe ruimtes en magazijnen. Achter grotere elektrische trekkers is het mogelijk om trolleys, portaal aanhangers of e-frame hangers te koppelen waardoor er nog materiaal vervoerd kan worden. Ook geldt, hoe groter hoe meer gewicht de trekker kan dragen en hoe zwaarder de vracht is die u kunt vervoeren. Over het algemeen geldt dat de elektrische trekker garant staat voor comfort. De opstap is laag, er is genoeg ruimte om te staan (of zitten), er is rekening gehouden met ergonomie en de besturing is vanzelfsprekend. 

Koop bij ons uw elektrische trekker

In ons aanbod zijn elektrische trekkers te koop van alle grote en kleine merken, waaronder Jungheinrich, Tracma en Fenwick. Er is altijd wel een elektrische trekker die perfect past bij de werkzaamheden waar u hulp bij nodig heeft. Daarnaast kiest u met een elektrische trekker voor veilig werken. U vermindert de inspanning die laden normaal vergt en vermindert de kans op ongelukken.

Elektrische Trekkers kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een elektrische trekker?

Het maakt niet uit of u één of meerdere elektrische trekkers wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.