Plaats zoekertje
Verwijder filters


Merk


Toon meer

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Bedrijfsuren


UitrustingEmissienorm


Conditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

JCB Bouwmachines

Het Britse J.C. Bamford Excavators Limited, of JCB, is een grote Britse multinational die zich specialiseert in de bouw zwaar materieel voor de bouw, landbouw, afvalverwerking en sloopwerkzaamheden.

269 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
JCB
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Sinds het ontstaan van het bedrijf in 1945 heeft JCB het assortiment uitgebreid tot meer dan 300 verschillende machines. Een overzicht van het zware materieel van JCB 300 verschillende machines komen niet uit de lucht vallen. Ze zijn het gevolg van jarenlange innovatie en het door ontwikkelen van bestaande modellen. JCB heeft naast talloze kleinere projecten zoals militaire voertuigen en zelfs telefoons, drie productcategorieën waar machines voor worden ontwikkeld.

Grondverzetmachines

De meest veelzijdige productcategorie. Grondverzetmachines zoals bulldozers, graafmachines en wielladers worden in series uitgebracht. Sinds een aantal jaar is de X-serie uit, een verbetering ten opzichte van voorafgaande J-serie. Voor veel machines zijn verschillende modellen uitgebracht. Compacte versies van bulldozers bijvoorbeeld, maar ook graafmachines met een extra lange arm voor moeilijk bereikbare plaatsen. Laders JCB bouwt laders voor vrijwel iedere ondergrond. Voor grote bouwplaatsen met ruig terrein en waar veel grond verzet moet worden, zoals in steengroeven, zijn grote laders met een capaciteit tot 25 ton beschikbaar. Deze voertuigen zijn uitgerust met extra grote wielen en banden met grof profiel voor extra tractie. Een heel ander type lader is de verreik- of heftruck. Deze machines zijn verkrijgbaar met zowel wielen als rupsen voor extra tractie op ruig terrein.