Plaats zoekertje
Verwijder filters


Merk


Toon meer

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Bedrijfsuren
Conditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Caterpillar Bouwmachines

Cat bouwmachines zijn iconisch in de sector. De geel zwarte machines zijn te vinden op iedere bouwplaats en in de wegenbouw.

1.250 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
Caterpillar
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Caterpillar is een van de grote namen in de wereld van de zware machinerie. Deze producent is een van de marktleiders op het gebied van constructie en bouwvoertuigen.

Meer dan 90 jaar Caterpillar

Groot geworden in de bouw en constructie maar inmiddels levert Caterpillar zware machines voor veel meer iindustrieën. Denk o.a. aan mijnbouw , landbouw en zelfs voor defensie. Buiten werktuigen om maakt dit merk ook diesel en natuurlijke gasmotoren, gas turbines en locomotieven. Innovator in zware machinerie Met een lijn van 300 machines is Caterpillar een van de grote spelers op deze markt. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is nu een gevestigde naam wereldwijd.

Het bedrijf begon ooit begin 20ste eeuw met de ontwikkeling van eigen machines om stoomtractoren te verbeteren. Het bedrijf ontwikkelde als een van de eersten de rupsbanden om stabiel door ruw terrein te gaan en daarbij ook een pad te effenen. Door de jaren heen ontwikkelde het merk zich steeds verder

Wereldmerk

De bouw van de Hooverdam, de aanleg van de kanaaltunnel en de sloop van de Berlijnse muur allemaal bijzonder projecten die de wereldgeschiedenis haalden. Bij al deze projecten zijn de machines van Caterpillar ingezet. Maar ook op een bouwplaats vandaag de dag zie je grote gele machines van Caterpillar aan de slag. De graafmachines en dumptrucks zijn te vinden op vele bouwplaatsen over de hele wereld. In Nederland zijn ook veel wielladers, wegenbouwmachines, landbouwmachines en asfalteermachines en machines voor afval en recycling in omloop