Autotransporter Vrachtwagens

Een autotransporter maakt het voor vrachtwagens mogelijk om personenauto’s snel en veilig te laden, lossen en vervoeren. Kies uit een uitgebreid overzicht met autotransporters van betrouwbare merken als Mercedes, Man, Renault, Volvo en meer. Ideaal voor autohandelaren en wegendiensten.

Verwijder filters

Merk


Toon meer


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Assen

Asconfiguratie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

248 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Autotransporter vrachtwagen combinaties

Een autotransporter vrachtwagen kan meerdere auto's, bedrijfswagens of trekkers vervoeren. De combinatie bestaat uit een trekkende eenheid en een oplegger die geschikt is het transporteren van voertuigen. 

Enkel- en dubbel deck opleggers

De oplegger van een autotransporter combinatie kan uit meerdere decks / verdiepingen bestaan. De autotransporter opleggers met een dubbel deck kunnen meer voertuigen per keer vervoeren. De autotransporter opleggers met een enkel deck hebben het voordeel dat er grotere / hogere voertuigen kunnen worden meegenomen. 
Voor het vervoeren van zwaar materieel worden doorgaans diepladers , semi diepladers op oprij vrachtwagens ingezet. Oprijvrachtwagens zijn voorzien van een schuin aflopend plateau waarop oprijplaten worden aangekoppeld zodat het voertuig hier zelf op kan rijden. 

Autotransporter vrachtwagen aanhangwagens

De autoransporter combinatie kan ook nog worden verlengd met een aanhanger. Hierdoor kunnen nog meer voertuigen worden vervoerd. 

Autotransporters voor bedrijfswagens en auto's 

Ook auto's en bedrijfswagens kunnen voertuigen vervoeren met een geschikte aanhanger. Om machines en enkele voertuigen te vervoeren worden vaak oprijwagen bedrijfswagens ingezet. 

 

Autotransporter Vrachtwagens kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL