Plaats zoekertje
Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Bedrijfsuren
Emissienorm


Conditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Alle Terrein Kranen

240 zoekertjes

De alle terrein kraan is een mobiele kraan die op de openbare weg mag rijden en tevens wendbaar en stabiel is om op moeilijk begaanbaar terrein (zoals een bouwterrein) te kunnen functioneren. AT kranen zijn doorgaans voorzien van krabbesturing . Hierdoor draaien alle wielen dezelfde kant op.

240 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in jouw inbox
Dankzij de zoekalerts mis je niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Een alle terrein kraan is gebouwd om op verschillende type ondergrond en in alle weercondities te werken. De kraan kan zowel over de openbare weg en snelweg rijden, als op lastig terrein zoals een bouwplaats.
Alle terrein kranen zijn ondanks de omvang en het gewicht zeer wendbaar. Dit komt doordat alle wielen kunnen draaien en een eigen veersysteem hebben. De alle terrein kraan kan een scherpe draai maken en zich manouvreren op lastige locaties.

Andere eigenschappen

  • Maximale snelheid 90 km/u
  • Tot 160 meter hoog laden en lossen
  • 40 tot 1000 ton hefcapaciteit

De alle terrein kraan is ontstaan uit de combinatie van een ruwterreinkraan en een kraanwagen. De alle terrein kraan kan in tegenstelling tot de kraanwagen op (nat) bouwterrein functioneren en in tegenstelling tot de ruw terrein kraan mag het op de openbare weg.


Deze mobiele kraan beschikt over een telescopische mast en worden doorgaans standaard uitgerust met een hulpgiek/JIB. De uitschuifbare stempels (poten) voorkomen dat de alle terrein kraan kan kantelen. De stabiliteit kan nog verder worden uitgebreid met stempelplaten.