Plaats zoekertje
Verwijder filters

Merk

DAF (3.573)
Scania (1.508)
MAN (1.255)
Volvo (1.073)

ABB (1)
Faun (1)
Ford (13)
Iveco (364)
LAG (1)
Linde (31)
MACK (4)
Mafi (5)
MOL (6)
Renault (555)
RTI (1)
Sisu (5)
Yale (3)
Toon meer

Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)


Emissienorm


Transmissie

Assen

Asconfiguratie

4x2 (23)
6x2 (1)

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)


Cabinetype
Zoekwoord

DAF XG+ Trekkers

25 zoekertjes

Koop trekkers, Amerikaanse torpedo front trekkers en zwaar last trekkers voor zwaar werk. Breed scala aan trekkers van DAF.

25 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in jouw inbox
Dankzij de zoekalerts mis je niets meer.
DAF
XG+
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

DAF trekkers

DAF LF

DAF biedt een complete lijn trekkers aan beginnend bij de DAF LF. Dit is de lichtste trekker van de DAF-familie, leverbaar vanaf 230 PK met een GVW vanaf 13 ton. De LF is op meerdere fronten inzetbaar. Denk hierbij aan stadsdistributie of het vervoeren van mini- kranen of personenauto’s. De LF is leverbaar als dagcabine of als eenpersoons slaapcabine.

DAF CF

In het zwaardere segment biedt DAF als basis de CF cabine aan. De CF wordt veelal ingezet voor zwaar distributieverkeer en op middellange afstanden. Naast een dagcabine is de CF ook leverbaar als eenpersoons slaapcabine en als ruime spacecab cabine. Met motorvermogens van 300 t/m 530 PK is de CF erg breed in te zetten.

DAF XF

De grootste en meest voorkomende cabinevariant bij DAF trekkers is de XF. De XF is leverbaar met motorvermogens variërend tussen de 410 en 530 PK. In Eindhoven heeft men ervoor gekozen om de XF in drie cabinevarianten te leveren, maar hij is niet zoals de CF te leveren als dagcabine. Bij de XF heeft u de keuze uit een eenpersoons slaapcabine met een laag dak, een space cab cabine, of de uiterst ruime super space cab.

Als 4X2 trekker zijn zowel de LF, de CF en de XF leverbaar. Is een GVW tot 21,5 ton net niet voldoende, of zoekt u een DAF trekker met autolaadkraan waardoor de druk op de trekas net te hoog wordt? Dan biedt een DAF CF of XF trekker met een 6X2 of 6X4 asconfiguratie wellicht uitkomst.

Voor het allerzwaarste werk heeft DAF natuurlijk ook nog de af-fabriek 8X4 zware last trekkers in haar gamma. Met deze giganten die een GVW tot 41 ton en een GCW tot 78 ton hebben, krijgt u ieder klusje geklaard.

Andere populaire merken trekkers zijn Scania, Volvo, MAN en Mercedes-Benz.