Plaats zoekertje
Verwijder filters


Merk

Iveco (858)
Volkswagen (1.319)
Renault (1.047)
Ford (901)

Audi (1)
BMW (1)
Bos (1)
CTE (1)
DAF (34)
Dodge (24)
Fiat (229)
FUSO (23)
Hako (1)
Hamm (1)
Isuzu (14)
Jeep (6)
Kia (4)
LDV (1)
MAN (222)
Maxus (10)
Nissan (113)
Opel (332)
Peugeot (245)
SAIC (2)
Setra (11)
Toyota (118)
VDL (4)
Volk (5)
Volvo (63)
Toon meer

Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)Asconfiguratie

4x2 (6)

Land


Emissienorm


Conditie


Transmissie


ZoekwoordBrandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Iveco Daily 40 Bedrijfswagens

24 zoekertjes

Koop IVECO bedrijfswagens occasions van gesloten bestelwagens, chassiscabine, trekkers en bussen. Bekende modellen als Daily, Crossway, Eurocargo en ML.

Actieve filters:
24 zoekertjes
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
Iveco
Daily
Daily 40
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Gebruikte IVECO bedrijfswagen kopen 

Met een IVECO bedrijfswagen kan u eenvoudig goederen transporteren. De meeste personenwagens en bepaalde bestelwagens zoals de IVECO Daily wegen 3,5 ton of minder. Dit betekend dat u het voertuig mag besturen met rijbewijs B.  

Bent u op zoek naar een voertuig met meer laadvolume of wilt u zwaarder materiaal vervoeren? Neem dan een kijkje bij IVECO trekkers en vrachtwagens.  

IVECO 

Het merk Industrial Vehicle Corporation (IVECO) is in 1975 ontstaan uit een fusie van 5 verschillende bedrijven. IVECO is een belangrijke speler op gebied van motortechnologie: ze waren de eerste fabrikant die de turbocompressor op alle dieselversies introduceerde,  de ontdekker van de common rail techniek en eerste om EURO V- EEV voertuigen aan te bieden.  

IVECO blinkt ook uit op het gebied van andere voertuigen en slepen verschillende prijzen binnen: Truck of the Year’ in 1992, 1993 en 2003, ‘Van of the Year’ in 2000, alsook verschillende andere nationale en internationale prijzen. 

Andere bekende merken 

Bekijk ook andere populaire merken en modellen onder de bedrijfswagens: Mercedes-Benz Sprinter, Volkswagen Transporter, Ford Transit en Renault Trafic.   

Iveco Daily 40 Bedrijfswagens kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik IVECO bedrijfswagens?

Het verkopen van één of meerdere IVECO bedrijfswagens via TrucksNL is zeer eenvoudig. Iedereen kan een advertentie plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.