Plaats zoekertje
Verwijder filters


Merk


Toon meer

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


BedrijfsurenAsconfiguratie
ConditieZoekwoordBrandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Iveco Daily Bedrijfswagens

Koop Iveco Daily bedrijfswagen occasions van gesloten bestelwagens, chassiscabine met open laadbak en trekkers.

547 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
Iveco
Daily
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

IVECO Daily bedrijfswagens 

In 1978 werd de eerste bestelwagen genaamd de IVECO Daily op de markt gebracht. Iveco (van Industrial Vehicle Corporation) is een Italiaans producent van voertuigen dat in 1975 is opgericht.  

Trekgewicht IVECO Daily 

De IVECO Daily werd ontworpen om de meest veeleisende taken te voldoen. Hij heeft de eigenschappen van een vrachtwagen en is ook zo gebouwd. Met een bruto voertuiggewicht tot 7,0 ton is hij het enige lichte bedrijfsvoertuig met een solide stalen ladderchassis. Dit garandeert het hoogste laadvermogen op de markt en een standaard trekvermogen van 3.500 kg. 

Gebruikte IVECO Daily bedrijfswagens kopen?  

Bent u geïnteresseerd in een IVECO Daily bedrijfswagen? U heeft de mogelijkheid om een gebruikte IVECO Daily bedrijfswagen te kopen. Ons ruime aanbod, aangeboden door verschillende adverteerders, omvat verschillende soorten IVECO Daily bedrijfswagens uit alle prijsklassen. Bovendien kunt u gemakkelijk het bouwjaar, de prijs en het kilometerstand van verschillende voertuigen vergelijken. Of zoekt u een bedrijfswagen van het merk Mercedes-Benz, Volkswagen of Ford? Deze vindt u ook op onze website!  

Iveco Daily Bedrijfswagens kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik IVECO Daily bedrijfswagens?

Het verkopen van één of meerdere IVECO Daily bedrijfswagens via TrucksNL is zeer eenvoudig. Iedereen kan een advertentie plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.