Mercedes-Benz Axor Kipper Vrachtwagens

Kipper vrachtwagens worden gebruikt om bulkladingen eenvoudig te lossen op het bouwterrein. Kippers zijn voorzien van een hydraulische zuiger waardoor de laadbak kantelt en de lading via de achterklep wordt gelost. Tijd besparend en betrouwbaar, met name in de bouw en de agrarische sector.

Verwijder filters

Merk


Toon meer

Toon meer

Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)


Emissienorm


Assen

Asconfiguratie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Cabinetype
Zoekwoord

Actieve filters:
25 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
Mercedes-Benz
Axor
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Kipper vrachtwagens van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz is voornamelijk bekend om haar auto’s. Maar ook als vrachtwagenmerk is Mercedes-Benz erg in trek. Mercedes-Benz is ook een veelgebruikt merk voor kipper vrachtwagens. Populaire modellen hierin zijn: Actros, Arocs, Axor en Atego. De kippers van Mercedes-Benz zijn uitstekend geschikt voor bouwwerkzaamheden. Kleiner maar ook fijn voor gebruik bij bouwwerkzaamheden is de Unimog.

Modellen

Arocs en Atego

Mercedes-Benz maakt alle onderdelen voor de aandrijflijn van de Atego zelf. Hiermee wil zij garant staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Zowel de Atego en de Arocs hebben een laag brandstofverbruik door het design dat luchtweerstand vermindert. Verder heeft de Atego een Euro VI-motorenprgramma, hierin zitten twee cilinderinhoudsklassen en zeven vermogensklassen van 115 kW (156 pk) tot 220 kW (299 pk). De Arocs heeft hetzelfde motorenprogramma, maar meer cilinderinhouds- en vermogensklassen. Er zijn namelijk 4 cilinderinhoudsklassen en achttien vermogensklassen van 175 kW (238 pk) tot 460 kW (625 pk).

Unimog

Een Unimog is als werktuig erg geschikt, hij kan uitstekend rijden op ruig terrein en is inzetbaar voor vervoeren van materiaal, apparatuur en bemanning op alle soorten ondergrond naar de locatie waar de werkzaamheden worden verricht. De Unimog heeft een motor-PTO en twee verschillende transmissie-PTO’s.

Oldtimer

Voor de oldtimer fans is de Mercedes-Benz kipper L1113 een aanrader.

Asconfiguratie + uitrustingen

Kippers van Mercedes-Benz zijn verkrijgbaar in verschillende asconfiguraties onder andere: 6x4, 4x2 en 8x4.

Een Mercedes-Benz kipper kan verder onder andere uitgerust worden met een PTO-installatie of autolaadkraan.

Andere populaire merken kippers zijn MAN, Volvo, Renault en Scania.