Volvo Graafmachines

Graafmachines zijn grofweg in te delen in drie klassen, Mini-graafmachines voor het lichtere werk, midi-graafmachines voor middelgroot werk en de zware graafmachines.

Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)


BedrijfsurenEmissienorm


Conditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

109 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
Volvo
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Volvo graafmachines

Volvo is een merk dat naast auto’s en vrachtwagens ook graafmachines in haar productrange heeft zitten.

Rupsgraafmachines

Een veelgebruikt model is de Volvo EC300E. Deze graafmachine op rupsbanden heeft een hefvermogen van 11.400 kg op een bereik van 6 m en een hoogte van 1,5 m. Ook is er een speciale ‘eco functie’ die ervoor zorgt dat er zuinig met de brandstof omgegaan wordt, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Daarnaast kan de ‘boom float’ functie het pompvermogen voor het laten zakken van de giek opslaan en voor andere functies inzetten.

Wielgraafmachines

De Volvo EW160E is een wielgraafmachine die minder knoppen dan andere modellen heeft, waardoor de bediening eenvoudiger is. Zijn maximumsnelheid is 35 km/u. Bij deze graafmachine kunt u uitrustingen toevoegen of veranderen, zodat de graafmachine altijd optimaal is voor de werkzaamheden die u wilt verrichten. De EW160E is verder voorzien van een trekhaak.

Minigraafmachines

Voor projecten waar de werkruimte beperkt is, is de minigraafmachine EC18E op rupsbanden erg geschikt. De graafkracht van dit model is tot 2.400 kg. De EC18E heeft een langer onderstel dan zijn voorganger, wat voor een beter hefvermogen en meer stabiliteit zorgt. De bewegingen zijn soepel te maken, waardoor het nivelleren makkelijker is.

Andere populaire merken graafmachines zijn Caterpillar, Hitachi en Komatsu.