Plaats zoekertje

Pick-up Auto's

Pick-up auto’s zijn echte werkpaarden. Ze hebben veel laadruimte, voelen zich prima thuis op ruw terrein, en met een dubbele cabine behoudt u de achterbank. Zo kunt u een pick-up zowel voor zakelijk als privégebruik inzetten.

Verwijder filters

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)Emissienorm


Conditie


Transmissie


ZoekwoordBrandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

35 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Pick-up truck kopen 

Pick-up trucks zijn te herkennen aan hun gesloten cabine met passagiers en bestuurdersgedeelte, met daarachter een open laadbak. Pick-up trucks zijn uitgerust met een groot bed waardoor het mogelijk is om veel lading te vervoeren. Denk hierbij aan bouwmaterialen of een motorfiets. Pick-up trucks worden voornamelijk als bedrijfsauto gebruikt.  

Voordelen van een pick-up truck 

  • Trekvermogen 
  • Transportvermogen 

Pick-up truck tweedehands/occasion kopen?  

In onze voorraad vindt u vele merken pick-up trucks, zoals Toyota, Ford en Dodge. Van pick-up auto’s met wat minder vermogen tot de grote jongens die uitstekend geschikt zijn voor het zwaarste transport. Op onze website kunt u gemakkelijk filteren op kenmerken die voor u van belang zijn in het kiezen van uw pick-up truck.  

Pick-up Auto's kopen - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een pick-up truck?

Het maakt niet uit of u één of meerdere pick-up trucks wilt verkopen. Iedereen kan een advertenties plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.