Plaats zoekertje
Verwijder filters


Merk


Toon meer

Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Uitrusting


AsconfiguratieEmissienorm


ConditieZoekwoordBrandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Mercedes-Benz Atego Bedrijfswagens

De Mercedes-Benz Atego is een lichte vrachtwagen voor distributietransport. Bekijk bekende modellen Atego 816, Atego 815, Atego 1224 en Atego 1223.

Actieve filters:
113 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste zoekertjes in uw inbox
Dankzij de zoekalerts mist u niets meer.
Mercedes-Benz
Atego
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Mercedes-Benz Atego bedrijfswagen 

In 1998 kwam de Mercedes-Benz Atego op de markt. De Mercedes-Benz Atego is een lichte vrachtwagen die voornamelijk wordt gebruikt voor korte afstandstransport en distributievervoer, zoals goederen op pallet en het transport van rolcontainers voor supermarkten. 

Mercedes- Benz Atego bedrijfswagen uitvoeringen 

Mercedes Atego is leverbaar met vier cabines en drie cockpitvarianten. De Atego heeft veel sterke punten als het op rijden aankomt. Daartoe behoren de zuinige, krachtige vier- en zescilinder lijnmotoren en de optionele handgeschakelde versnellingsbak. 

De korte cabine genaamd ClassicSpace is verkrijgbaar in een breedte van 2295 mm en lengte van 1650 mm. Met een verlening wordt de lengte van de ClassicSpace maximaal 1830 mm. De Lange cabine ClassicSpace heeft een breedte van 2295 mm en lengte van 2250 mm. De Lange cabine BigSpace gaat er in de hoogte op vooruit .  

De Atego heeft 2 verschillende dieselmotoren:  

  • 5,1 liter viercilinder dieselmotor leverbaar in 115 kW (156 pk), 130 kW (177 pk), 155 kW (211 pk) en 170 kW (231 pk).  

  • 7,7 liter zescilinder dieselmotor leverbaar in 175 kW (238 pk), 200 kW (272 pk) en 220 kW (299 pk) 

Gebruikte Mercedes-Benz Atego bedrijfswagen kopen?  

Bent u geïnteresseerd in een Mercedes-Benz Atego bedrijfswagen? U heeft de mogelijkheid om een gebruikte Mercedes-Benz Atego bedrijfswagen te kopen. Het aanbod van onze verschillende adverteerders omvat verschillende soorten Mercedes-Benz Atego bedrijfswagens uit alle prijsklassen. Bovendien kunt u gemakkelijk het bouwjaar, de prijs en het kilometerstand van verschillende voertuigen vergelijken. Bekijk ook bedrijfswagens van andere merken als Iveco, Volkswagen of Ford. 

Mercedes-Benz Atego Bedrijfswagens - tweedehands en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik Mercedes-Benz Atego bedrijfswagens?

Het verkopen van één of meerdere Mercedes-Benz Atego bedrijfswagens via TrucksNL is zeer eenvoudig. Iedereen kan een advertentie plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.